Diensten

Onze diensten, waar wij goed in zijn

Bij Meulepas Aannemers pakken we zowel grote als kleine projecten aan. Met ons team staan we klaar voor elke uitdaging, of het nou gaat om een nieuwbouwwoning of een slimme ruimte-uitbreiding. En het mooie? We doen dit allemaal met een persoonlijke twist.

Verbouwingen

Om meer ruimte te creëren in uw woning kan een aanbouw of dakkapel wonderen doen. Een energiezuinige en comfortabele optie voor verbouwingen is houten skeletbouw.

Wat uw verbouwplannen ook zijn, we helpen u graag. U kunt zelfs kiezen om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Hier denkt Meulepas Aannemers graag met u in mee.

Nieuwbouw

Uw eigen huis bouwen is een bijzondere reis. Met Meulepas Aannemers aan het roer verloopt deze tocht soepel en plezierig.

Wij hebben een schat aan ervaring met het realiseren van nieuwbouwprojecten en zorgen ervoor dat uw toekomstige woning naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we garanderen een duurzaam, goed geïsoleerd en prachtig afgewerkt huis.

Renovatie

Is uw dak toe aan vernieuwing of uw hele pand aan een update? Bij Meulepas Aannemers zijn we deskundig in het transformeren van bestaande bouw naar iets bijzonders.

Dakrenovatie is onze specialiteit en wij zetten onze ervaring in om samen met u tot de mooiste en meest duurzame oplossingen te komen. Een renovatie bij ons staat gelijk aan een investering in de toekomst van uw huis.